Protestë para Parlamentit për ligjin e ri për mediat online

18 Dhjetor. Përfaqësues të shoqatave të Gazetarëve vendase, gazetarë të ndryshëm dhe qytetarë të thjeshtë, kanë marrë pjesë në protestën...
Read More
Protestë para Parlamentit për ligjin e ri për mediat online

AEJ Albania kundër draftit ligjor të Qeverisë për Mediat

DEKLARATE Shoqata e Gazetarëve Europian seksioni Shqiptar, pasi është njohur me draftin e propozuar nga mazhoranca qeverisëse për pakën antishpifje,...
Read More
AEJ Albania kundër draftit ligjor të Qeverisë për Mediat

AEJ Zhvillon Kongresin e 2019 në Paris, Francë

6 Dhjetor, Shoqata e gazetarëve Europian, ka zhvilluar konferencën vjetore me temë, Europa nuk është më një vend I sigurt...
Read More
AEJ Zhvillon Kongresin e 2019 në Paris, Francë

OSCE Forumi i V-të për median, AEJAlbania ti kushtohet më shumë vëmendje gazetarëve të thjesht

Prezenca e OSBE-së organizoi Forumin e pestë vjetor për Zhvillimin e Medias në Shqipëri, me fokus dhe shoqërinë civile që...
Read More
OSCE Forumi i V-të për median, AEJAlbania ti kushtohet më shumë vëmendje gazetarëve të thjesht

AEJ Albania merr pjesë në tryzën e rrumbullakët me temë Tranzicioni në Europën Juglindore

  Shoqata e Gazetarëve Europian seksioni Shqiptar, ka qenë e ftuar në tryzën e Debatit me temë tranzicioni, Çfarë shkoi...
Read More
AEJ Albania merr pjesë në tryzën e rrumbullakët me temë Tranzicioni në Europën Juglindore

AEJ Bullgari thirrje institucioneve mos të financojnë media që përdorin imazhe pornografike për të sulmuar kritikët e Qeverisë

Gazetarët bullgarë thirrje institucioneve mos të financojnë media që përdorin imazhe pornografike për të sulmuar kritikët e Qeverisë,AEJ Bullgari deklaratë...
Read More
AEJ Bullgari thirrje institucioneve mos të financojnë media që përdorin imazhe pornografike për të sulmuar kritikët e Qeverisë

AEJ seksioni i Britanise se Madhe, sqaron rolin e Qeverise ne procesin Brexit

AEJ seksioni i Britanise se Madhe, sqaron rolin e Qeverise ne procesin Brexit Gazetarët ngatërrohen nga kompleksiteti dhe sjellja politike...
Read More
AEJ seksioni i Britanise se Madhe, sqaron rolin e Qeverise ne procesin Brexit

AEJ dhe shoqata te tjera, letër te hapur për Këshillin e Evropës, për të përmirësuar klimën ndaj medias

Letër e hapur për Këshillin e Evropës, për të përmirësuar klimën ndaj medias   Të merren masat e duhura dhe...
Read More
AEJ dhe shoqata te tjera, letër te hapur për Këshillin e Evropës, për të përmirësuar klimën ndaj medias

Karta Europiane per Lirine e medias, 10 vjetori i firmosjes

Karta Europiane per lirine e medias, 10 vjetori i firmosjes   Më 25 maj 2009, 48 redaktorë dhe gazetarë kryesorë...
Read More
Karta Europiane per Lirine e medias, 10 vjetori i firmosjes

Itali aktivitet për lirinë e Medias

Një aktivitet publik në Ditën Botërore të Lirisë së Medias, u mbajt në 10 maj në parlamentin italian në Romë,...
Read More
Itali aktivitet për lirinë e Medias

APPLICATION FOR MEMBERSHIP

Latest News

 • Protestë para Parlamentit për ligjin e ri për mediat online

  18 Dhjetor. Përfaqësues të shoqatave të Gazetarëve vendase, gazetarë të ndryshëm dhe qytetarë të thjeshtë, kanë marrë pjesë në protestën e thirrur nga shoqatat e gazetarëve, që kundërshtojnë ligjet e reja për mediat online të propozuara nga mazhoranca në pushtet. Protesta u zhvillua vetëm pak metra nga salla e parlamentit të Shqipërisë, ku kryeministri e

  December 20, 2019
 • AEJ Albania kundër draftit ligjor të Qeverisë për Mediat

  DEKLARATE Shoqata e Gazetarëve Europian seksioni Shqiptar, pasi është njohur me draftin e propozuar nga mazhoranca qeverisëse për pakën antishpifje, shpreh shqetësimin e saj se ky draf cënon lirinë e medias online. AEJ Albania, I bashkohet qëndrimit të 15 shoqatave të tjera dhe qëndrimin të OSCE, se ky draft ka shumë probleme dhe ndikon direkt

  December 12, 2019
 • AEJ Zhvillon Kongresin e 2019 në Paris, Francë

  6 Dhjetor, Shoqata e gazetarëve Europian, ka zhvilluar konferencën vjetore me temë, Europa nuk është më një vend I sigurt për gazetarët. Konferenca që u pasua edhe nga punimet e kongresit vjetor të AEJ, me pjesëmarrës delegatë nga gjithë vendet anëtare por edhe persona të interesuar, u zhvillua në godinën e UNESCOS në Paris, nën

  December 12, 2019
 • OSCE Forumi i V-të për median, AEJAlbania ti kushtohet më shumë vëmendje gazetarëve të thjesht

  Prezenca e OSBE-së organizoi Forumin e pestë vjetor për Zhvillimin e Medias në Shqipëri, me fokus dhe shoqërinë civile që  luan një rol kyç në monitorimin dhe rregullimin e demokracisë. Në emër të Shoqatës së Gazetarëve Europian, ishte Arbër Hitaj që foli për problemet që kanë sidomos gazetarët e thjesht. Sipas tij ka një mungesë

  November 3, 2019

Stafi i AEJ Albania

en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish