Bratislavë-Vjenë mblidhet bordi I AEJ

Është zhvilluar në Bratislav të Sllovakisë dhe në Vjenë të Austrisë, mbledhja e parë për këtë vit e bordit të Shoqatës së Gazetarëve Europian. Bordi diskutoj për debatet dhe temat rreth zgjedhjeve evropiane që janë shumë të rëndësishme për BE, rritjen e populizmit në disa shtete europiane por edhe skandalin austriak rreth shefit të FPÖ-së, HC Strache, i cili dha dorëheqjen më vonë, ndërsa vendi shkoi në zgjedhje të parakohshme.

 

 Lini një Përgjigje

sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian