Gliqeri Riza

Vice President of AEJ AlbaniaMember of AEJ Albania

areas of expertise

Gliqeri riza është specialiste në siguri informacioni, analiste biznesi, ekonomiste dhe reseracher.

  • Ka përfunduar studimet në Fakultetin e Ekonomisë, Universiteti i Tiranës në degën “Informatikë-Ekonomike” dhe ciklin e dytë të studimeve Master Shkencash në Siguri Informacioni pranë të njëjtit instistucion.
  • Deri tani ka një sërë eksperincash pune, praktikash dhe trajnimesh profesionale në institucione të njohura të sektorit publik, privat apo organizatash jo qeveritare.
  • Fillimisht gjatë periudhës Mars- Korrik 2018 ka punuar si specialiste pranë Ministrisë së Turizmit, në një kohë kur paralelisht zhvilloi edhe një praktikë 4 mujore pranë kompanisë Local Web Albania.
  • Pas kësaj kohe u punësua si analiste biznesi pranë një kompanie me emër në kryeqytet, ndërsa aktualisht, që prej Prillit 2019, punon si researcher pranë Albanian Enterprise Institute dhe Atlasi.al, ku mbulon sektorin e shkrimeve dhe analizave ekonomike.
  • Gjatë periudhës Tetor 2019- Shkurt 2020 ka zhvilluar një trajnim pranë Institutit McCain Albania, nën udhëheqjen e ekspertizës së huaj nga Arizona State University.
  • Ka qënë gjithashtu pjesëmarrëse e shumë konfernecave dhe projekteve ndërkombëtare nga organizata të ndryshme, të lidhura me fusha të tilla si ekonomia, media, lidershipi, informatika dhe siguria e informacionit, etj.
  • Pëlqen shumë punën në grup, komunikimin me njerëzit dhe të shkruarit, si mjeti më i fuqishëm për të shpalosur ide dhe sjellë ndryshim.
  • Zotëron shumë mirë anglishten dhe italishten.
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian