Huran Elezi

Member of AEJ Albania

areas of expertise
  • Huran Elezi është një gazetar I cili ka punuar në mediat kryesore shqiptare si ; Ora News, Albanian Screen, Top Channel, Digitalb,Vizion Plus.
  • Hurani fillimet e tije si gazetar I ka pasur në median e shkruar dhe në radio, rreth viteve 2005-2009, ka marre pjese në gazeta javore dhe në dy radio “Hous of Arts” dhe nje radio greke “Radio Egio”.
  • Në vitin 2010-2011 është bërë pjesë e tv informative “Ora News” ,në emisionin investigativ “Alarm”.
  • Në vitin 2011-2013 I është bashkuar tv Albanian Scren, ku u perfshi në tre emisione, “Dritëhije” “Target” dhe “Prizëm”.
  • Në vitin 2013, u transferua tek tv kombëtar “Top Channel”, aty ka punuar në redaksinë e emisionit ivestigativ “Fiks Fare”.
  • Pas një periudhe 6 mujore në “Top Channel”, I bashkangjitet Digitalbit, ku bashkë me disa gazetar të tjerë, ndërtuan emisionin “Thurje”, I cili vazhdon të transmetohet ne kanalin “T”. Në këtë platform ai dha kontributin e tije nga viti 2013-2015.
  • Vision Plusi ishte destinacioni I radhës, ku ka punuar si redaktor dhe kryeredaktor në dy emisione, “Mesditë” dhe “ Vizioni I Pasdites”. Në këtë media ai ka punuar nga viti 2015-2019.
  • Ai është diplomuar ne degën e “Shkencave të Komunikimit” në vitin 2009 dhe Master Shkencor për “Menaxhim Mediash” në vitin 2013.
  • Zotëron shumë mirë gjuhën : greke, italiane dhe angleze.
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian