Qamil Xhani

Vice President of AEJ AlbaniaVice President of AEJ Albania

areas of expertise
  • Qamil Xhani është kryeredaktor i gazetës së përditshme “Koha Jonë”.
  • Ai ka punuar si zëvendëskryeredaktor i gazetës “Tirana Observer”, redaktor në gazetën “Libertas”, agjencinë e lajmeve “News of Albania”, dhe gazetar në media të tjera online dhe vizive.
  • Xhani ka mbaruar studimet për Gjuhë-Letërsi, si dhe ka kryer një kryer një sërë trajnimesh për gazetarinë investigative.
  • Zotëron gjuhën angleze dhe italiane.
  • Email: milixhani@gmail.com
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian