Aplikimi për anëtarësim

LAJMET E FUNDIT

 • AEJ Albania kundër draftit ligjor të Qeverisë për Mediat

  DEKLARATE Shoqata e Gazetarëve Europian seksioni Shqiptar, pasi është njohur me draftin e propozuar nga mazhoranca qeverisëse për pakën antishpifje, shpreh shqetësimin e saj se ky draf cënon lirinë e medias online. AEJ Albania, I bashkohet qëndrimit të 15 shoqatave të tjera dhe qëndrimin të OSCE, se ky draft ka shumë probleme dhe ndikon direkt

  Dhjetor 12, 2019
 • AEJ Zhvillon Kongresin e 2019 në Paris, Francë

  6 Dhjetor, Shoqata e gazetarëve Europian, ka zhvilluar konferencën vjetore me temë, Europa nuk është më një vend I sigurt për gazetarët. Konferenca që u pasua edhe nga punimet e kongresit vjetor të AEJ, me pjesëmarrës delegatë nga gjithë vendet anëtare por edhe persona të interesuar, u zhvillua në godinën e UNESCOS në Paris, nën

  Dhjetor 12, 2019
 • OSCE Forumi i V-të për median, AEJAlbania ti kushtohet më shumë vëmendje gazetarëve të thjesht

  Prezenca e OSBE-së organizoi Forumin e pestë vjetor për Zhvillimin e Medias në Shqipëri, me fokus dhe shoqërinë civile që  luan një rol kyç në monitorimin dhe rregullimin e demokracisë. Në emër të Shoqatës së Gazetarëve Europian, ishte Arbër Hitaj që foli për problemet që kanë sidomos gazetarët e thjesht. Sipas tij ka një mungesë

  Nëntor 3, 2019
 • AEJ Albania merr pjesë në tryzën e rrumbullakët me temë Tranzicioni në Europën Juglindore

    Shoqata e Gazetarëve Europian seksioni Shqiptar, ka qenë e ftuar në tryzën e Debatit me temë tranzicioni, Çfarë shkoi mirë? Çfarë shkoi keq?, organizuar nga Instituti i Medias dhe bota.al.  Në këtë tryezë me pjesëmarrës disa nga aktorët kryesore të periudhës së rrënies së rregjimit komunist, gazetar ish diplomat dhe personalitete nga bota akademike,

  Nëntor 3, 2019

Stafi i AEJ Albania

 • Arbër Hitaj

  President of AEJ Albania

  Arbër Hitaj është gazetar shqiptar dhe drejtues i emisionit që flet për diplomacinë, ekonominë...

  view profile
 • Qamil Xhani

  Vice President of AEJ Albania

  Qamil Xhani është kryeredaktor i gazetës së përditshme “Koha Jonë”. Ai ka punuar si zëvendëskryeredaktor...

  view profile
sqAlbanian
en_USEnglish sqAlbanian