Member of AEJ Albania

 • Arbër Hitaj

  President of AEJ Albania

  Arbër Hitaj është gazetar shqiptar dhe drejtues i emisionit që flet për diplomacinë, ekonominë...

  view profile
 • Qamil Xhani

  Vice President of AEJ Albania

  Qamil Xhani është kryeredaktor i gazetës së përditshme “Koha Jonë”. Ai ka punuar si zëvendëskryeredaktor...

  view profile
 • Erjon Çiku

  Secretary General of AEJ Albania

  Responsible for the majority of news reporting process, and the editorial decisions to determine...

  view profile
 • Huran Elezi

  Member of AEJ Albania

  Huran Elezi është një gazetar I cili ka punuar në mediat kryesore shqiptare si ; Ora News,...

  view profile
 • Xhorxhina Deda

  Member of AEJ Albania

  Xhorxhina Deda është eksperte sondazhesh me një eksperiencë të gjatë në fushën e kërkimit...

  view profile
 • Alban Dudushi

  Honorary President of AEJ Albania

  Alban Dudushi është, prej tre vjetësh, drejtues dhe autor i SPOTLIGHT, emisionit kryesor politik...

  view profile
 • Gliqeri Riza

  Memeber of AEJ Albania

  Gliqeri Riza është specialiste në siguri informacioni, analiste biznesi, ekonomiste dhe reseracher....

  view profile
en_USEnglish
sqAlbanian en_USEnglish